TAWARAN PINJAMAN PERIBADI DI PERLIS [ Arau Kangar Kuala Perlis Padang Besar Simpang Empat]

TAWARAN PINJAMAN PERIBADI DI PERLIS

Salam semua. Untuk mereka yang tinggal di Daerah dalam Negeri Perlis.


Kali ini kami akan sharekan dengan anda bebarapa syarikat pinjaman peribadi yang berlesen di Perlis untuk rujukan anda sekiranya ada diantara anda yang memerlukan loan peribadi segera.


Tawaran pinjaman/loan ini termasuk mereka yang berada di Bandar-bandar utama di Perlis termasuk :-

 • Arau
 • Kangar
 • Kuala Perlis
 • Padang Besar
 • Simpang Empat
Senarai syarikat ini adalah diantara pemberi pinjaman berlesen yang kami rasa yang terbaik untuk anda.


Semoga ini menjadi rujukan penting bagi anda!

TAWARAN PINJAMAN PERIBADI DI PERLIS [ Arau Kangar Kuala Perlis Padang Besar Simpang Empat]
TAWARAN PINJAMAN PERIBADI DI PERLIS 


SENARAI SYARIKAT PINJAMAN PERIBADI DI PERLIS


Pinjaman Koperasi Perlis Malaysia

Alamat @ No. C22(A), Pusat Perniagaan Padang Behor, Jalan Padang Behor,  Kangar, Perlis
+601110529897

Pinjaman koperasi adalah salah satu cara untuk memperoleh dana dengan suku bunga yang lebih rendah daripada pinjaman perbankan biasa. Koperasi di Perlis, Malaysia, menawarkan pelbagai produk pinjaman untuk memenuhi keperluan kewangan individu dan keluarga.

Pinjaman koperasi boleh digunakan untuk pelbagai tujuan, termasuk membiayai perniagaan, membeli kereta, membaiki rumah, atau membiayai pendidikan. Kelebihan utama pinjaman koperasi adalah suku bunga yang lebih rendah dan tempoh bayaran balik yang lebih panjang berbanding dengan pinjaman perbankan biasa.

Untuk memohon pinjaman koperasi, seseorang harus menjadi anggota koperasi terlebih dahulu. Anggota akan dikehendaki membayar yuran tahunan dan menyimpan sejumlah wang dalam akaun mereka di koperasi. Bagi memohon pinjaman, anggota perlu mengemukakan dokumen-dokumen sokongan, seperti slip gaji, bil-bil dan lain-lain.

Walaupun suku bunga pinjaman koperasi lebih rendah daripada pinjaman perbankan, ia masih perlu dikaji dan dibandingkan dengan pelbagai pilihan lain sebelum membuat keputusan. Adalah penting bagi individu untuk memastikan bahawa mereka dapat membayar balik pinjaman dengan cara yang selesa dan tidak membebankan kewangan mereka.

Dengan itu, pinjaman koperasi boleh menjadi pilihan yang baik bagi individu yang berminat untuk memperoleh dana dengan suku bunga yang lebih rendah. Namun, adalah penting bagi mereka untuk membuat kajian dan membandingkan pelbagai pilihan sebelum memohon pinjaman koperasi.

Co-opbank Pertama Cawangan Perlis

Alamat @ No. 346, Jalan Baru Kangar-Alor Setar, Taman Mutiara, Perlis, 
+6049777650

Co-opbank Pertama adalah sebuah bank koperasi yang terletak di Perlis, Malaysia. Ini adalah sebuah institusi kewangan yang ditubuhkan dengan tujuan membantu anggota koperasi memperoleh akses kepada pelbagai produk dan perkhidmatan kewangan.

Cawangan Co-opbank Pertama di Perlis memfokuskan diri pada memberikan perkhidmatan kewangan yang berkualiti dan boleh dipercayai kepada anggotanya. Mereka menawarkan pelbagai produk dan perkhidmatan, termasuk simpanan, pinjaman dan lain-lain.

Sebagai bank koperasi, Co-opbank Pertama di Perlis beroperasi dengan filosofi koperasi untuk memberikan manfaat kepada anggotanya dan bukan untuk memperoleh keuntungan. Ini memastikan bahawa perkhidmatan yang ditawarkan oleh bank ini sesuai dengan keperluan dan jangkaan anggotanya.

Dengan kata lain, Co-opbank Pertama Cawangan Perlis boleh menjadi pilihan yang baik bagi individu yang berminat untuk menjadi anggota bank koperasi dan memperoleh akses kepada pelbagai produk dan perkhidmatan kewangan. Adalah penting bagi mereka untuk membuat kajian dan membandingkan pelbagai pilihan sebelum memutuskan untuk menjadi anggota bank ini.

Bank Rakyat Kangar

Alamat @13, Jln Hospital, Pusat Bandar Kangar, 01000 Kangar, Perlis
+601300805454

Bank Rakyat adalah sebuah bank koperasi terbesar di Malaysia yang memiliki pelbagai cawangan di seluruh negara. Cawangan Bank Rakyat di Kangar, Perlis adalah salah satu daripada banyak cawangan bank ini yang menawarkan pelbagai produk dan perkhidmatan kewangan kepada masyarakat setempat.

Bank Rakyat di Kangar memfokuskan diri pada memberikan perkhidmatan kewangan yang berkualiti dan boleh dipercayai kepada pelanggannya. Mereka menawarkan pelbagai produk dan perkhidmatan, termasuk simpanan, pinjaman, perbankan internet, dan lain-lain.

Sebagai bank koperasi, Bank Rakyat beroperasi dengan filosofi koperasi untuk memberikan manfaat kepada anggotanya dan bukan untuk memperoleh keuntungan. Ini memastikan bahawa perkhidmatan yang ditawarkan oleh bank ini sesuai dengan keperluan dan jangkaan pelanggannya.

Dengan kata lain, Bank Rakyat Cawangan Kangar boleh menjadi pilihan yang baik bagi individu yang berminat untuk memperoleh akses kepada produk dan perkhidmatan kewangan berkualiti. Adalah penting bagi mereka untuk membuat kajian dan membandingkan pelbagai pilihan sebelum memutuskan untuk memilih Bank Rakyat sebagai institusi kewangan mereka.

MBSB Bank Kangar Branch

Alamat @No. 35, Jalan Seruling, Pusat Bandar Kangar, Perlis
+6049766400


Koperasi Sena Jaya Perlis Berhad

Alamat @No C-22 (A), Pusat Perniagaan Padang Behor, Jalan Padang Behor,  Kangar, Perlis
+601110529897

Koperasi Sena Jaya Perlis Berhad adalah sebuah koperasi yang terletak di Perlis, Malaysia. Ini adalah sebuah institusi kewangan yang ditubuhkan dengan tujuan membantu anggota koperasi memperoleh akses kepada pelbagai produk dan perkhidmatan kewangan.

Koperasi Sena Jaya di Perlis memfokuskan diri pada memberikan perkhidmatan kewangan yang berkualiti dan boleh dipercayai kepada anggotanya. Mereka menawarkan pelbagai produk dan perkhidmatan, termasuk simpanan, pinjaman dan lain-lain.

Sebagai koperasi, Koperasi Sena Jaya beroperasi dengan filosofi koperasi untuk memberikan manfaat kepada anggotanya dan bukan untuk memperoleh keuntungan. Ini memastikan bahawa perkhidmatan yang ditawarkan oleh koperasi ini sesuai dengan keperluan dan jangkaan anggotanya.

Dengan kata lain, Koperasi Sena Jaya Perlis boleh menjadi pilihan yang baik bagi individu yang berminat untuk menjadi anggota koperasi dan memperoleh akses kepada pelbagai produk dan perkhidmatan kewangan. Adalah penting bagi mereka untuk membuat kajian dan membandingkan pelbagai pilihan sebelum memutuskan untuk menjadi anggota koperasi ini.


Bank Muamalat Kangar

Alamat @No. 11 & 13, Jalan Bukit Lagi, Pusat Bandar Kangar, Kangar, Perlis
+60326005500


Agrobank Simpang Ampat

Alamat @Kampung Simpang Empat,  Simpang Ampat, Perlis
+6049807763


Bank Simpanan Nasional Kuala Perlis
Alamat @17, Pesiaran Putra Timur 1, Pekan Kuala Perlis,  Kuala Perlis, PerlisBank Islam Kangar

Alamat @25, 26 & 26A, Kompleks Niaga PKENPs, Jalan Utan Aji & Jalan PKENPs,  Kangar, Perlis
+6049763711


Hong Leong Bank

Alamat @40 & 42, Jalan Bukit Lagi, Pusat Bandar Kangar,  Kangar, Perlis
+6049771888


Ambank

Alamat @No. 21 & 23, Jalan Bukit Lagi, Bangunan PKENPs,  Kangar, Perlis
+6049763388


BANK ISLAM KODIANG

Alamat @No 5A, Tingkat Bawah, Jalan, Kedah,Kodiang, Perlis
+60326900900

#TAWARANPINJAMANPERIBADIDIPERLIS 

BACA JUGA

 1. Tawaran Pinjaman Peribadi di Kedah 
 2. PINJAMAN ONLINE LOAN ONLINE DI MALAYSIA


SEMAK KELAYAKAN ANDA DISINI


0 Comments:

Post a Comment

Sila beri komen yang membina dan bertanggungjawab. Terima Kasih.